Friday, January 21, 2011

BBQ & Belated birthday celebration for Ahmad Danish Iman

"birthday cake Danish 3thn"

  Sambutan birthday untuk Danish,walaupun dah lambat "sangat"...tetap meriah,siap BBQ...ekceli BBQ tu mmg da plan,birthday yg plan last minit...sebab tetiba teringat b'day yg postpone ari tu x laksana lagi....tu yang kek kecik sgt...tp Danish tetap happy.Da lama danish mintak nak potong cake,baru mlm tu dapat.sian kan.Nevermind...ader umur kita plan next birthday paling best....wif mama fav.cake....erkkk...boleh camtu?...okla kan.

  Sederhana tp tetap meriah...dgn adik beradik sumer berkumpul....kitorang mmg suka buat bbq kat umah,suka2...buat colection sorg RM100...menu pun sendiri.Part aku biasalah...western...dgn mushroom soup,whipped potato...coleslaw....salad kentang.Faveret En.Asben.Menu diet dier...erkkk...bukan diet...menu body build...betul punyer body build kan..kan..kan...

"Asben saya...kiut x?..."


  Malam tu kitorang pilih menu untuk BBQ ayam,kambing,black pepper & cheese sosej,udang and sotong...pastu menu lain spagetti bolognese...made by ikin....tu jer la resepi dia setiap kali kitorg organize BBQ...terbaik ok...next time aku nak try nachos bakar dgn cheese soup....wowwhh...best kan..kan..kan


"terliur betul..."

  
  Harap2 menjadi...resipi dah simpan,tinggal parctise jerk...cheh,siap practise la plak...harus la,my en.Asben...kuat komen,komen kalo x menusuk jantung x per...ni kasi komen boleh bikin che berenti masak ok...aiyakk...kompem resign tau.heheh...

"spagetti..."

"bahan2nya..."

"tengok mushroom soup yg seperiok tu...x sampai 1 jam,licin ...aku pun x merasa.."

\\\
"tukang  bakar..."
 \
"tiup lilin time...."

"Danish paling excited motong cake.."

"hmm...setiap kali tengok gambar ni...setiap tu la kitorg plan BBQ"

"bila la menu aku nak siap ni....lapar..."Mr.Merah...ni la anak kucing bongsu kami...near 10 years da dgn kitorg..."

"seronok bila tengok anak2 happy...."





  
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...