Corat-coret...

  Aku baru jer berjinak2 dgn blog ni...seronok lak tgk kawan2 berbloging ni....minat menulis tu dr sekolah lagi...ada gak la satu dua cerpen pernahditerbitkan kat beberapa majalah,tp disebabkan x serius..benda tu habis takat tu je lah.Sayangkan..aper nak buat...maser tu pun muda lagi so x la pk sangat.Skang ni nak menulis full time ker,part time ker,novell ker...rasernyer idea x macam dulu....layan blogg leh ler kott....share ngan kengkawan sket2...bolehler....an...an...
Kat sini aku sama seperti yang lain kot rasanyer...berkongsi suka,duka apa sahaja cerita cuma aku lebihkan bisness sendiri...bisness akan datang...(modal belum sedia lagi).Harap kawan2 bagi support.

  Anak sulung dalam 6 adik beradik,maaf ceta aku mmg sgt x cover mulut....sorry,tp bukan suka nak laser...org baik dgn kita x kan kita nak layan kerek kan...tp salah org kalau saja cari pasal....mak ganyang ko nok....mak x kasi can punya...hehe...tp tetap kakak yang penyayang....(syg lah sgt)

  Berkahwin dah masuk 4 tahun....umur anak pun da 3 tahun....buat masa ni sorg dulu,mak x bersedia lagi....harus kkorg,aku ni bekerja....maner maser nak beranakkan...tp kalau da rezeki sekarng jugak akak nak beranak...sian danish x der kawan....hehe...
  
  Selain suka menulis aku suka memasak....ada masa aku selit resipi aku sendiri atau resipi "chef wan" untuk kiter kongsi bersama.Dulu cita2 kalau x jadi penulis,aku nak jadi chef...dua2 pun x menjadi....tp jadi chef en asben pun ok.....tgk jer en asben aku dulu belum kawin kemain solid,cek jah....bila dah kawin...aku dah sampai due nak bersalin dia maintain cam tu jerk...aper ceta?

**gambar hiasan**


  Let's enjoy reading in Kasih yg terkisah.....

  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...