Thursday, August 09, 2012

Tonik Kuat...Tonik Sihat

"Tonik Herba"
   Tau aper tu tonik kuat...tonik sihat...tu lah tuu...berani amalkan?...rasa cemana?...haduihhh..rasa jgn citer la ekk,harap sedia maklum dah ler...tp bau dia sebiji coke..mmg 1st time akan terpedaya.Tapi sungguhpun begitu hasilnya,puas hati tau....segar badan bile bgn pagi expecially utk org2 yg bekerja agak keras tu kan...yg kengkonon macam ader share kat kilang/pejabat tuh...sesuaiiii.

  Yer la...dah tentu pegi keje sesubuh sepi'i..balik masa embun jantan nak menitis...lau x mmg x rasa nak balik la punya berkarier...tp SA bukan nak citer pasal kerjaya ker pasal share u olls kat company tu...SA nak kongsi kebaikan Tonik ni.

  Tonik cap gajah....haaa...nama pun dah sasa...meh cuber.

  Dulu masa SA dlm pantang SA x mkn jamu,tp tonik ni wajib kene ada.Pelengkap dan alhamdulillah dgn izin Allah...SA sihat mcm org yg makan2 jamu bagai.Bukan ler kata jamu x elok...yang boleh telan silalah teruskan...macam SA mmg x pandai la...6 tahun lepas rege sebotol baru 6.50...skang?....cuber teka-teki?....hehhh,x dapek nak RM6.50 lagi akak2 sekelian...RM11.50 pluss...ader plus tau,plus belum tentu ader stock.

  Bukan utk ibu2 dlm pantang saja...makan lah berterusan untuk result yg maksima...hehe...bukan aper,kiter ni kan ke bekerja,lau x bekerja kat luar masih bekerja kan...kat rumah banyak hal kene urus.Yang anak dah besar kompem kulu kilir hantar anak amik anak balik sekolah,dgn keje umah bertimbun x kan susut...utk tenaga tambahan..amik la tonik ni...Super Bionik u olls.Tak yah masam2 muka sebab x der org tolong buat keje umah.ngehehehe...(SA alaminyer oki)

" Minum sekali pagi & sekali malam untuk best result "
  
  SA skang ni bukanla dlm pantang...tp amalkan semula sebab lately SA selalu sengal2 badan,x bermaya..lesu2...sajer test balik.Macam biasalah...Alhamdulillah,berkesan la kat
SA...bukan nak advertise ker,nak promote sgt ker...just nak share.Mana tau u olls pun tetiber nak try.

  SA x menjaga kesihatan bagai,tp kalau simple begini and x mengekuarkan modal di tahap maksimum...tp hasil memuaskan..SA layan.Harus lah kan...Kalau korang rasa2 teringin cari jer kat kedai ubat cine..tanya tonik cap gajah...kengkadang ader kedai x display...sebab da banyak keluaran baru kan,so tonik cap gajah ni nampak mcm "veteran" sgt.Lagipun kalau tanya org2 skang mmg kompem majotiry angkat tgn x tau...kan...kan..kan.

  Minum malam sekali...pagi sekali,insyaallah...korang x merungut dah lepas nih...aummmmm...

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...