Thursday, July 26, 2012

Buzy...buzy...buzy...totally buzy...

 Agak beserabut otak buat masa ni...curi2 masa berblog,nak aktif semula...aper guna dah mule tp x teruskan.Its not nice...buat keje terbengkalai...nak tutup sayang..nak layan buzy...bukan buat2 buzy,mmg sgt2 buzy.Percayalah....tengok jer keadaan meja SA tu...haishh...bukan setakat hujung bulan...boleh dikatakan hari2 mcm tu....dah mcm meja org2 teknikal....


(keadaan meja agak semak...hujung bulan)


 Bayangkan..pagi sampai keje dah kene kawat....sampai end office hour...Sales banyak mana?...jgn tanya pulangan la kan....dah tentu masyuk...tp boss la yg masyuk,SA begini juga...hehehe.Sedih...keje mati2an....nak duk sekejap pun kene berebut dgn masa.BOleh bayangkan betapa buzy...tu belum attend customer yg tetiber muncul tanpa di undang.Tau2 receptionist interkom SA "customer dah sampai"...x dapat nak elak.Sejak SA keje sini...alhamdulillah,SA dapat gaji yg SA letak...mmg giler terkejut...tp x yah nak terkejut sgt la kan...patutnyer SA leh letak lagi tinggi price,biler dapat tau job task kiter tu x sepadan ngan gaji.Tapi...itu rezeki Sa kan...itupun dah kira tinggi gak la..Syukur alhamdulillah...

(korang mampu....mmg letih hari2...)

 Buzy2 pun,SA keje 5 day week jer...tp letih nyer mcm 24-7 nyer keje tau...kalau dari segi hari bekerja,korang mesti geleng kepala "5 day week kot"...tp dia nyer load keje,mak aiii...mmg x  kan habes...tu yg aku cakap hari2 buzy,buzy,buzy...ni ader masa relax sebab bulan Ramadhan...Syukran...syukran....P/O x banyak masuk...so bulan Ramadhan punyer sales agak kurang...tp boleh kata masih kencang lagi lah...heheh..

 Ahai...boss SA dah sampai...catch ya later k...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...