Sunday, December 05, 2010

Mengidam

  Hehe...aku mengidam....mcm confirm jerk ader isi,tengok tu teringin....tengok tang ni teringin.....tp yg ni mmg betul2 teringin.Sebelum aku dapat tau aku dah ada isi aku mmg beriya2 cari.....maner nak jumper lamb shank paling sedap..dulu aku biasa mkn kat Restaurant Garden Terrace kat Holiday Inn Glenmarie....tiba2 teringat,sampai hari ni belum dapat makan lagi....mana nak cari Lamb Shank?aku mmg sgt teringin....

**lamb shank**
  

  Tengok gambar pun dah kecur liuq....sapa nak bawak aku p makan lamb shank ni?En.Asben?Kalau p ngan En.Asben x leh makan lebih apa yg aku nak....lebih....maksudnyer....plus2 side order,hehe...mestila kene ader side order kan..baru selera nak makan...baruler namanyer makan (makan ker melantak?)what eva....aku cuma nak menikmati masakan western tu....kene ada feel baru syok nak makan....tengok menu yang ni plak...hehe...

**whooper from burger king**

  Menarik kan...kan...kan...kan......tambah lagi....ekkk...

**side order ; onion ring**

  Sedapkan...kan...kan...kan...tau tak,sebab x dapat makan lamb shank ku sanggup perabis duit kat burger king,mmmm...Mc'D not realy gud as Burger King...pada aku laa...ni bukan ruangan kutuk Mc'D yer.Opinion aku...but aku still makn Mc'D ok...tp bukan peminat,thats all.Jom kiter tengok aper lagi yang sedap....

**super supreme from pizza hut**

  Yeszzaaa....tu dia....hallo,so tempting....ohhh pleaseeeeeeeeeeeee...my Lamb Shank....when can i get my Lamb Shank.....ohh..my Lamb Shank.......neeeenooooooo....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...